Mynta 20mån

Mynta 20mån

Mynta SE39559/2019

Korrekt saxbett

HD: A index 103

ED: 0 index 99

Höjd: 37cm

Vikt: 13kg

Ögon: UA

Bph med skott. Skottfast.

L2Hga HC: clear by parents

Meriter: Exteriörbedömd Excellent

Viltspår anslagsprov samt två 1:a pris i öppenklass. 

Mynta här snart 9m
se fler bilder på pinglan under fotoalbum

Mynta här snart 9m
se fler bilder på pinglan under fotoalbum

Mynta är halvsyster till min första kull. Hon har rötter från Tjeckien via sin far och morfar.

Mynta är en liten staffetjej med mkt terrierenergi. Hon är nu 3år och har mognat till en otroligt stabil och trygg tjej. Det är verkligen fantastiskt hur hon landat i sig själv och mognat den senaste tiden.

Hon är alltid jätteglad, postitiv och energisk. Säger aldrig nej till något som händer. Energin tar liksom aldrig slut i den lilla kroppen, men slappa på soffan gör hon gärna lååååånga stunder om hon får. Helst under skinnet på matte och tätt intill "syster" Hera

Myntas andra kull föddes 24/3-22. Även denna kull var Mynta duktig med. Hon är verkligen underbar som mor. Alla valpar har fina hem som väl förvaltar deras egenheter och starka personligheter. En ren glädje för oss att se hur bra alla valpar mår.

 Mynta 9v träffar pappa Softis

Mynta 9v träffar pappa Softis

Mynta hälsar på Qamille

Mynta precis hemkommen från uppfödaren

Mynta fick 6 välskapta valpar med Moss 15/4-21. Mynta var en jätteduktig mamma, valpningen gick helt utan problem och var mkt noga med att ta hand om valparna på en gång. Tvättade, höll rent och diade dem gärna. Valparna har alla fått hem hos hängivna, kärleksfulla, engagerade och aktiva familjer som förvaltar dem på bästa sätt.