21. apr, 2019

Frukost buffé

Sitter och njuter av livet i valplådan. Mitt skift började 06:30 idag efter att Jim varit en ängel och tagit nattskiftet. Tror inte vi behöver hålla dygnetrunt koll länge till. 

Kom precis fram till att jag är glad att Wendy "bara" fick 4 bebisar. Jag menar.....kolla vad fullt det är vid frukostbordet. De är ju så stora redan. Igår märkte vi en stor skillnad på Wendy. Nu vill hon vara ute lite längre och kommer till oss för lite gos ibland. Inser nu hur mycket jag saknar henne, den "vanliga" Wendy. 

Tycker lite synd om Qamile. Wendy är sååå sur på henne. Det räcker att lillan tittar på henne. Spänner sig och är dryg. Helt naturlig givetvis, för tänk om Qamile skulle vilja ha hennes valpar. Vi håller Qamile undan Wendys familjehörn. 

Wendys mage har börjat ordna till sig oxå. Den var lite kass till en början men nu när hon får VoH igen, glömd är den kräsna tiden, så har magen stabiliserat sig. 

Nu finns lite nya bebisbilder från frukostbordet.

Senaste kommentaren

09.11 | 20:04

Hejsan
Vad roligt. Skriv gärna ett mail så kan vi komma överens om ngt därifrån. Mvh emelie

09.11 | 19:12

Hej vårat namn är Max Ljungberg 28år och Amanda Berling 31år, vi bor i Halmstad. Vi är intresserade av beagle och undrar om vi hade fått möjligtvis få träffa era beagles,(Max) jag har blivit intresser

13.01 | 16:33

Hej
Vi är en aktiv familj två vuxna och 4 barn. Jag heter Tobias och min sambo Cattis. Vi bor i Huddinge (Sthlm) i ett radhus med mycket ytor för vår staffe. Jag har själv erfarenhet av rasen.

02.01 | 17:57

Hej. Vi ska skaffa staffe igen. Då ungdomarna snart lämnar boet blir det tomt i vårat stora hus. Hör gärna av er. Mvh Johan och Linda