23. apr, 2019

1 vecka redan

Igår blev valparna 1 hel vecka gamla. Inte klokt hur snabbt dagarna går. De växer så det knakar och nostryfflar och läppar blir allt mer svarta. Den röda hanen är fortfarande lite mindre än sina syskon men ökar stadigt i vikt han med. Han vägde ju minst vid födsel oxå. Börjar bli dags att bestämma namn tycker jag. Kommer nog under veckan. Jag ser så fram emot att följa deras utveckling. Märks ju redan skillnad i personlighet, tänk när de öppnar ögonen!

Tik= bulldozer, matvrak, äter gärna på rygg

Röd = chilla lagom, mys med mamma

Pied = fullt ös medvetslös, gigantor, hänger stenhårt vid spenen 

Vit = lagom av allt, men flytta er när jag kommer

Igår kväll kom Wendy till oss i kvällsmyssoffan. Underbart!!! Hon är så duktig som mamma. Minsta pip så går hon och tittar till sina bebisar. Hon passade på att njuta av solen igår på sitt vanliga sätt. Rullandes på rygg med tillhörande staffeljud.

Nu har jag suttit här för länge, måste njuta av de små lite.

Senaste kommentaren

09.11 | 20:04

Hejsan
Vad roligt. Skriv gärna ett mail så kan vi komma överens om ngt därifrån. Mvh emelie

09.11 | 19:12

Hej vårat namn är Max Ljungberg 28år och Amanda Berling 31år, vi bor i Halmstad. Vi är intresserade av beagle och undrar om vi hade fått möjligtvis få träffa era beagles,(Max) jag har blivit intresser

13.01 | 16:33

Hej
Vi är en aktiv familj två vuxna och 4 barn. Jag heter Tobias och min sambo Cattis. Vi bor i Huddinge (Sthlm) i ett radhus med mycket ytor för vår staffe. Jag har själv erfarenhet av rasen.

02.01 | 17:57

Hej. Vi ska skaffa staffe igen. Då ungdomarna snart lämnar boet blir det tomt i vårat stora hus. Hör gärna av er. Mvh Johan och Linda