26. apr, 2019

11 dagar gamla

Fortfarande lugnt i lådan. Valparna äter, sover, äter, sover osv. Wendy sköter dem som ett riktigt proffs. Det enda jag behöver göra är att hålla rent o fräscht i lådan och se till att Wendy är nöjd. Ganska lätt iom att hon bara äter, dricker, trallar runt på trädgården och sover.

Ja just det, hon läxar upp Qamile med jämna mellanrum. Qamile bjuder in till lek och Wendy förklarar som en riktig surtant att "det där blir det inget med".

Valparna är nu registrerade och går att hitta på avelsdata.

Från vänster: Odin, Balder, Freke och Idun

Kennelnamnet Staffelinds kommer att läggas på i efterhand, men just nu söker man på endast namnen så ser man stamtavlorna.

Senaste kommentaren

09.11 | 20:04

Hejsan
Vad roligt. Skriv gärna ett mail så kan vi komma överens om ngt därifrån. Mvh emelie

09.11 | 19:12

Hej vårat namn är Max Ljungberg 28år och Amanda Berling 31år, vi bor i Halmstad. Vi är intresserade av beagle och undrar om vi hade fått möjligtvis få träffa era beagles,(Max) jag har blivit intresser

13.01 | 16:33

Hej
Vi är en aktiv familj två vuxna och 4 barn. Jag heter Tobias och min sambo Cattis. Vi bor i Huddinge (Sthlm) i ett radhus med mycket ytor för vår staffe. Jag har själv erfarenhet av rasen.

02.01 | 17:57

Hej. Vi ska skaffa staffe igen. Då ungdomarna snart lämnar boet blir det tomt i vårat stora hus. Hör gärna av er. Mvh Johan och Linda