29. apr, 2019

2 veckor

Idag blir bebisarna 2 veckor stora. 

Jag håller på bilderna lite eftersom jag väntar.......på att alla ska få upp ögonen helt. Igår tittade lille Odin fram med sina två blå och kort därefter kom Frekes blick oxå. Idun och Balder har bara små springor öppna än så fotostunden får vänta lite. 

Tänk vad de förändrades bara av att få ögon. 

De börjar bli allt mer livliga. Imorse väcktes jag av ett skriiiik, sen något som liknade ett skall. Ner till lådan och får där se en hungrig Idun i full fart krypandes omkring på jakt efter mamma o frukost. Killarna låg lugnt o sov. 

Senaste kommentaren

09.11 | 20:04

Hejsan
Vad roligt. Skriv gärna ett mail så kan vi komma överens om ngt därifrån. Mvh emelie

09.11 | 19:12

Hej vårat namn är Max Ljungberg 28år och Amanda Berling 31år, vi bor i Halmstad. Vi är intresserade av beagle och undrar om vi hade fått möjligtvis få träffa era beagles,(Max) jag har blivit intresser

13.01 | 16:33

Hej
Vi är en aktiv familj två vuxna och 4 barn. Jag heter Tobias och min sambo Cattis. Vi bor i Huddinge (Sthlm) i ett radhus med mycket ytor för vår staffe. Jag har själv erfarenhet av rasen.

02.01 | 17:57

Hej. Vi ska skaffa staffe igen. Då ungdomarna snart lämnar boet blir det tomt i vårat stora hus. Hör gärna av er. Mvh Johan och Linda