13. maj, 2019

Valparna är 4 veckor!

Vilken helg vi har haft. Jättetrevliga valpköpare har varit här och tingat sina nya familjemedlemmar. Vi är så glada och nöjda över att ha hittat vad vi tror är fina hem och bra framtid för våra bebisar. Nu får vi bara njuta av dem 4v till innan de flyttar. För varje dag som går blir vi mer fästa vid de små personligheterna som växer fram allt mer. 

Vi började med Frasses (Freke) familj i fredags. Efter det besöket sov valparna 4h och de stora tjejerna var tvungna att vila lite extra de med. I lördags hälsade Diezels (Balder) familj på tätt följda av Iduns nya familj. helgen avslutades med besök av delar av Odins familj.

Jag är så otroligt stolt över mina tjejer. Wendy och Qamille var jätte trevliga mot alla och Wendy hade inga problem med att släppa in främmande i valphagen. Vi hälsade ute först så att hon fick en chans att godkänna alla som kom. 

Valparnas utveckling den gångna veckan är fantastisk. De har gått från att krypa och försöka gå på stapplande ben till att nästan springa fram. De söker kontakt direkt man kommer in och kryper gärna upp i ett knä för lite mys. Lekarna har blivit ganska högljudda och de boxas gärna med frambenen. Wendy blir titt som tätt utskälld av dem samtidigt som hon visar hur de ska bete sig. 

Vad gäller maten så får de nu 2 små portioner mat per dag. Magarna har inte påverkats alls av de nya vanorna. Samtidigt som valparna får mer "riktig" mat lämnar Wendy dem längre stunder. Hon vill inte längre vara kvar och låta dem somna vid tuttarna, utan går därifrån när valparna ätit klart. Inte så konstigt med tanke på att alla busarna nu har tänder både uppe och nere, små nålar. Vi avleder med leksak när de börjar bita i fingrar och kläder, för det gör de gärna.

Nu fyller jag på med lite bilder i albumet så ni kan jämföra med förra veckan.

Senaste kommentaren

09.11 | 20:04

Hejsan
Vad roligt. Skriv gärna ett mail så kan vi komma överens om ngt därifrån. Mvh emelie

09.11 | 19:12

Hej vårat namn är Max Ljungberg 28år och Amanda Berling 31år, vi bor i Halmstad. Vi är intresserade av beagle och undrar om vi hade fått möjligtvis få träffa era beagles,(Max) jag har blivit intresser

13.01 | 16:33

Hej
Vi är en aktiv familj två vuxna och 4 barn. Jag heter Tobias och min sambo Cattis. Vi bor i Huddinge (Sthlm) i ett radhus med mycket ytor för vår staffe. Jag har själv erfarenhet av rasen.

02.01 | 17:57

Hej. Vi ska skaffa staffe igen. Då ungdomarna snart lämnar boet blir det tomt i vårat stora hus. Hör gärna av er. Mvh Johan och Linda