27. maj, 2019

och så var de 6 veckor gamla

Jag hinner inte med längre, tiden rusar iväg och jag är inte alls redo att släppa ifrån mig valparna om 2 veckor. Tur är då att endast Frasse flyttar på 8veckorsdagen. Resten av gänget stannar några dagar till. Kan inte vänta tills det är dags för nästa kull här hemma. Ja visst är det mycket jobb men det är så underbart att få vara med och påverka de små livens start.

Valparna är inte längre små bebisar......de är monster! Inte hela tiden, men ganska ofta. De biter, skriker, ylar, skrattar(staffes stil), gnäller, skäller, plus ett skällande sälljud som jag inte ens kan beskriva, haha. Helst gör de detta runt 05.00!!!

De är ju givetvis också hur fina och söta små individer som helst. Både personlighet och utseende skiljer dem åt ganska rejält.

Största delen av dagen går till att springa omkring och busa, jaga efter våra fötter (hälsenor står överst på bitmenyn), kissa på platser jag inte ser och springa som galningar ute förstås.

Idag blir lite av en tråkdag eftersom det regnar oavbrutet. Wendy och Qamile har redan bestämt sig för att det inte är värt att ens resa sig idag. Pupparna sover just nu och är lyckligt ovetande om att vi ska åka bil när de vaknar.

Hoppas ni som är valpköpare uppskattar Facebookgruppen. Det är mycket enklare för mig att lägga upp bilder och filmer där. Då kan jag dela med mig lite av vad vi gör under veckorna oxå.

Senaste kommentaren

09.11 | 20:04

Hejsan
Vad roligt. Skriv gärna ett mail så kan vi komma överens om ngt därifrån. Mvh emelie

09.11 | 19:12

Hej vårat namn är Max Ljungberg 28år och Amanda Berling 31år, vi bor i Halmstad. Vi är intresserade av beagle och undrar om vi hade fått möjligtvis få träffa era beagles,(Max) jag har blivit intresser

13.01 | 16:33

Hej
Vi är en aktiv familj två vuxna och 4 barn. Jag heter Tobias och min sambo Cattis. Vi bor i Huddinge (Sthlm) i ett radhus med mycket ytor för vår staffe. Jag har själv erfarenhet av rasen.

02.01 | 17:57

Hej. Vi ska skaffa staffe igen. Då ungdomarna snart lämnar boet blir det tomt i vårat stora hus. Hör gärna av er. Mvh Johan och Linda