11. jun, 2019

lite sen 8 veckors update

Ja nu är det gjort. Jag har sagt hej då till två av mina bebisar. På torsdag flyttar kvarvarande två. Det är märkligt egentligen hur opåverkade mina stora tjejer är. Särskillt Wendy hade jag förväntat mig någon reaktion av. Hon verkar inte märka att det saknas två barn. Skönt antar jag.

Man skulle ju kunna tro att det är tystare här hemma nu.....men nej. Vi har ju fortfarande skrikhalsen Leia (Staffelinds Idun) kvar🙂. Hon hittade sin röst först av alla och tycker om att använda den, på alla möjliga sätt haha.

Det käns verkligen overkligt att jag inte kommer få gosa med de små pojkarna mer. Om jag nu får träffa dem igen så är de ju betydligt mindre valpiga då. Men sånt är livet för en uppfödare så det är bara att lära sig.

Valparnas sista vecka har varit lite spännande med utflykt till landet och mycket utevistelse. Hos vetten på 8-veckors dagen gick det jättebra. Alla skötte sig galant och hon tyckte det var roligt med en så frisk och felfri kull. Inte ett enda pip gav de ifrån sig vid varken vaccination eller chipinsättning (mkt grov nål). Tuffingar hela högen.

Alla fyra var lite påverkade av vaccinationen under dagen. Lite slöare än vanligt men det passade ju perfekt för Frasse och Malte som skullle åka långt i bil. 

Jag ser verkligen fram emot att få följa de små vita killarnas utveckling. Nu gäller det att njuta av rödingarna som är kvar. Jag har två dagar på mig att säga hej då.

Senaste kommentaren

09.11 | 20:04

Hejsan
Vad roligt. Skriv gärna ett mail så kan vi komma överens om ngt därifrån. Mvh emelie

09.11 | 19:12

Hej vårat namn är Max Ljungberg 28år och Amanda Berling 31år, vi bor i Halmstad. Vi är intresserade av beagle och undrar om vi hade fått möjligtvis få träffa era beagles,(Max) jag har blivit intresser

13.01 | 16:33

Hej
Vi är en aktiv familj två vuxna och 4 barn. Jag heter Tobias och min sambo Cattis. Vi bor i Huddinge (Sthlm) i ett radhus med mycket ytor för vår staffe. Jag har själv erfarenhet av rasen.

02.01 | 17:57

Hej. Vi ska skaffa staffe igen. Då ungdomarna snart lämnar boet blir det tomt i vårat stora hus. Hör gärna av er. Mvh Johan och Linda