24. feb, 2022

Medveten sen update

Det har varit dött här på hemsidan länge nu. Det är ett medvetet val vi gjorde för att lugna ner mailtrafiken lite. Tiden som alla mail tar vill vi hellre lägga på våra hundar och övriga livet. Missförstå mig inte, mail från valpintressenter är bland det roligaste som finns. Det finns dock en baksida med det. När mailen strömmar in från personer som VILL HA HUND NU, vilken som helst, stjäl det tid från de som faktiskt tänk igenom sitt val av ras och läst på innan de bestämt sig. Det tar tid för en nördhjärna som min att svara på allt, jag vill ju att det ska bli rätt. 

Nu kan vi iaf avslöja att Mynta väntar smått. Hennes bebisar behöver hem för en rastypisk staffe, en terrier. Vi söker alltid hem som vill ha en träningskompis både för mentalt och fys, men Myntas bebisar trycker vi på lite extra för aktivitet som krav.

Senaste kommentaren

09.11 | 20:04

Hejsan
Vad roligt. Skriv gärna ett mail så kan vi komma överens om ngt därifrån. Mvh emelie

09.11 | 19:12

Hej vårat namn är Max Ljungberg 28år och Amanda Berling 31år, vi bor i Halmstad. Vi är intresserade av beagle och undrar om vi hade fått möjligtvis få träffa era beagles,(Max) jag har blivit intresser

13.01 | 16:33

Hej
Vi är en aktiv familj två vuxna och 4 barn. Jag heter Tobias och min sambo Cattis. Vi bor i Huddinge (Sthlm) i ett radhus med mycket ytor för vår staffe. Jag har själv erfarenhet av rasen.

02.01 | 17:57

Hej. Vi ska skaffa staffe igen. Då ungdomarna snart lämnar boet blir det tomt i vårat stora hus. Hör gärna av er. Mvh Johan och Linda