8. jul, 2022

Nytt tillskott och resultat juli-22

Kenneln har lite paus efter vårens två kullar. Vi flyttar ut i skogen till en gård. Nästintill alla dygnets timmar går till att renovera, bygga, riva, och nu flytta. Vi har verkligen skapat vårt eget paradis, helt underbart.

Nu har vi fått resultat på Hera och Athos röntgen. Athos är friröntgad med Hd B/Ed 0 medans Hera har Hd C/Ed 0. Jag är så lättad över resultaten. Det är alltid lika nervkramanade att vänta på avelsindividers hälsoresultat. 

Imorgon hämtar vi kennelns nya tillskott. En beagleflicka spm ska heta Hexa. Hon har en fantastiskt imponerande stam bakom sig där nästan alla hundar i 5 led bakåt är antingen utställnings- eller jaktchampions, ofta båda titlarna! Ganska hög press på Hexa och Jim i skogen alltså!!

Nu siktar vi på Bph i början av augusti. Det är ett gäng från Moss båda kullar förra året som ska testas, och Athos förstås.

Trevlig sommar!

Senaste kommentaren

09.11 | 20:04

Hejsan
Vad roligt. Skriv gärna ett mail så kan vi komma överens om ngt därifrån. Mvh emelie

09.11 | 19:12

Hej vårat namn är Max Ljungberg 28år och Amanda Berling 31år, vi bor i Halmstad. Vi är intresserade av beagle och undrar om vi hade fått möjligtvis få träffa era beagles,(Max) jag har blivit intresser

13.01 | 16:33

Hej
Vi är en aktiv familj två vuxna och 4 barn. Jag heter Tobias och min sambo Cattis. Vi bor i Huddinge (Sthlm) i ett radhus med mycket ytor för vår staffe. Jag har själv erfarenhet av rasen.

02.01 | 17:57

Hej. Vi ska skaffa staffe igen. Då ungdomarna snart lämnar boet blir det tomt i vårat stora hus. Hör gärna av er. Mvh Johan och Linda