Dalastigens Puma SE55938/2019

Puma är kennelns prinsessan på ärten. Husses lilla pärla.

Mjuk och mild i sättet som en beagle ska vara. Mkt egensinnig och självständig.

Puma flyttade till oss vid ett års ålder. Sedan dess har hon fått vänja sig vid skogen och nu har jakthornen verkligen vuxit ut på henne. Helt galen i räv och hare är hon. Jaktlusten och drivet har växt ännu mer efter hon fick sin första kull.

Puma fick 6 välskapta valpar jan-22. De valparna har visat framtassarna i jakten under hösten. Verkligen roligt att få följa deras utveckling. En uppfödares mål uppfylls ju när valparna blir vad man önskat av en  kombination. de är allihop älskade familjemedlemmar och förgyller sina familjers vardag.

Vi planerar att para Puma nu i början av feb, detta löp. Hanen, Östra Hults Elvis, är från mkt välmeriterade linjer, en stamtavla full med champions och dessutom släkt med vår lilla Hexa.

Senaste kommentaren

09.11 | 20:04

Hejsan
Vad roligt. Skriv gärna ett mail så kan vi komma överens om ngt därifrån. Mvh emelie

09.11 | 19:12

Hej vårat namn är Max Ljungberg 28år och Amanda Berling 31år, vi bor i Halmstad. Vi är intresserade av beagle och undrar om vi hade fått möjligtvis få träffa era beagles,(Max) jag har blivit intresser

13.01 | 16:33

Hej
Vi är en aktiv familj två vuxna och 4 barn. Jag heter Tobias och min sambo Cattis. Vi bor i Huddinge (Sthlm) i ett radhus med mycket ytor för vår staffe. Jag har själv erfarenhet av rasen.

02.01 | 17:57

Hej. Vi ska skaffa staffe igen. Då ungdomarna snart lämnar boet blir det tomt i vårat stora hus. Hör gärna av er. Mvh Johan och Linda